Σε Τσακώνικο Ρυθμό και χορό η Τρίπολη

  • στις Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015 -
  • 0 σχόλια
Παραδοσιακό γλέντι με τιμώμενο χορό τον «Τσακώνικο» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πλατεία Πετρινού!

Με πρωτοβουλία της διαδικτυακής ομάδας Dance and Performing Arts Arcadia Group και με την υποστήριξη του τμήματος της ΑΧΕΠΑ Τρίπολης, ένας μεγάλος κύκλος ξεκίνησε τον Τσακώνικο χορό αρχίζοντας ένα πανελλαδικό γλέντι.

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που έχει σκοπό να αναδείξει την Τρίπολη και την Αρκαδία και στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική βοήθεια και στις χορηγίες του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Τρίπολης, της Οινοποιίας Τρουπή και Νίκου Γεωργανόπουλου, και Νώντα Σμυρνιώτη.

Την παραδοσιακή μουσική αποδίδουν οι Ιωάννης Παυλόπουλος, Θοδωρής Τασούλας, Κώστας Παπαπροκοπίου και Χρήστος Λυκουρέντζος, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη τους για την παράδοση.

http://www.kalimera-arkadia.gr/
- www.kalimera-arkadia.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.