Η παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι (φώτο)

  • στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2015 -
  • 0 σχόλια
Πλήθος πιστών και φέτος βρέθηκε παραμονή του Αγίου Βασιλείου στον Τρισυπόστατο Ναό του Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι για να τιμήσει τον πολιούχο Άγιο του χωρίου.

Χοροστατούντος του ιερέως πατήρ-Κωνσταντίνου Σαμαρτζή και των ιερέων πατήρ-Γεώργιου Πετρή και πατήρ-Παναγιώτη Καπράνου έγινε και η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωρίου και την φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να συνοδεύει την εικόνα.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Αρφάνης ο πρόεδρος του χωριού Λυτρίβης Αθανάσιος και δημοτικοί σύμβουλοί.

Μετά το τέλος του εσπερινού η φιλαρμονική έπαιξε τα κάλαντα με τον κόσμο να δίνει ευχές για ένα ευτυχισμένο γεμάτο υγεία 2016
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.