Κύπελλο Αρκαδίας, Ά ημιτελικός: Δόξα Μεγαλόπολης - Κορακοβούνι

Την ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης θα αντιμετωπίσει το Κορακοβούνι για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Αρκαδίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί......αύριο Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, στο γήπεδο της ΔΑΚ Μεγαλόπολης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3:00μμ και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για το πρώτο παιχνίδι που θα αποτελέσει και κριτήριο της δύναμης των ομάδων.

Στο τοπικό πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας της Αρκαδίας, η Δόξα Μεγαλόπολης βρίσκεται στη πρώτη (1η) θέση μαζί με τον Πανθυρεατικό (που με τον Παναρκαδικό αποτελεί το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών) ενώ το Κορακοβούνι βρίσκεται στην όγδοη (8η) θέση.

Ελπίζουμε σε ένα όμορφο παιχνίδι. Για περισσότερα νέα από το παιχνίδι θα επανέλθουμε με νέες αναρτήσεις.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.