Header pic

Pic

Χώρισαν οι δρόμοι Κορακοβουνίου-Χριστόπουλου.

Τίτλοι τέλους της συνεργασίας του μέχρι πρότινος παίχτη της ομάδας του Κορακοβουνίου Δημήτρη Χριστόπουλου με την ομάδα του Κορακοβουνίου.


 Δείτε την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. 

"ΤΕΛΟΣ..θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα και σε όλο το χωριό για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο μου..ελπίζω να αντεπεξήλθα στις απαιτούμενες προσδοκίες και να τονίσω ότι τον τόπο αυτόν τον νοιώθω σαν δικό μου..δεν θέλω να σταθώ καθόλου σε αρνητικά μεμονωμένα περιστατικά,μόνο τα ευχάριστα κρατάω όπως οι αληθινές φιλίες που έκανα με κάποιους που ξέρουν ποιοι είναι..εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα,στο χωριό και στους ανθρώπους του Κορακοβουνιου Αρκαδίας..εις το επανιδειν.."

Σχόλιο του Korakovouni Web Radio: Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας ΦΙΛΕ Δημήτρη. Καλή επιτυχία να έχεις σε ότι και αν κάνεις στην ζωή σου και πάντα με υγεία. Παίχτες σαν εσένα με την ποδοσφαιρική σου αξία και ήθος θα έχουν πάντα μια θέση στην ομάδα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.