Header pic

Pic

Ατυ-Χ-ία για το Κορακοβούνι με τον Α. Ο. Τεγέας (φωτό)

Σήμερα (31/01/2016) το Κορακοβούνι αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Τεγέας στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα. Η ομάδα της Τεγέας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε στο 12' να προηγηθεί με γκολ του Δευκελή.

Το Κορακοβούνι αντέδρασε άμεσα και ισορρόπησε το παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτής της αφύπνισης της ομάδας του Κορακοβουνίου ήταν το γκολ του Αραχωβίτη στο 34'. Όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έκλεινε ισόπαλο, αλλά στο 42' ο Βλάσης πέτυχε το δεύτερο γκολ της Τεγέας. Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 1 - 2, υπέρ της Τεγέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κορακοβουνίου κατάφερε και έβαλε γρήγορα ένα γκολ ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με γρήγορες εναλλαγές φάσεων, με το Κορακοβούνι να υπερέχει σε ευκαιρίες και να υστερεί σε αποτελεσματικότητα. Έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Αν. Κουλεντιανό και τον Αν. Ρουμπή μη μπορώντας να πάει τη νίκη.

Τα γκόλ του αγώνα:

  • 12' Δευκελής  (Α.Ο. Τεγέας) 0 - 1
  • 34' Αραχωβίτης (Κορακοβούνι) 1 - 1
  • 42' Βλάσης (Α.Ο. Τεγέας) 1 - 2
  • 49' Αν. Κουλεντιανός (Κορακοβούνι) 2 - 2


Το βίντεο του αγώνα με όλες τις φάσεις και τα γκολ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.