Τα Κάλαντα των Θεοφανίων έψαλε το τμήμα παίδων της χορευτικής ομάδας του Κορακοβουνίου

  • στις Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016 -
  • 0 σχόλια

Πιστοί στην παράδοση έμεινε η παιδική ομάδα του χορευτικού τμήματος του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου όπου τα τελευταία χρόνια βγαίνουν.....ανήμερα των Φώτων, όλοι μαζί με τα τριγωνάκια, τα μπαγλαμαδάκια και τα άλλα μουσικά όργανά τους και ψάλουν τα κάλαντα.

Τα παιδιά υπό τη καθοδήγηση του δασκάλου τους, κ. Γύφτο Εμμανουήλ γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι, πόρτα πόρτα και λένε τα κάλαντα ανήμερα το απόγευμα της εορτής των Φώτων. Μαέστρος αυτής της λιλιπούτειας ορχήστρας είναι ο κ. Μαρίνης Σπυρίδων, δάσκαλος μουσικής.
Βίντεο από προηγούμενη χρονιά


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.