Header pic

Pic

Ήττα για την ομάδα του Κορακοβουνίου στον πρώτο ημιτελικό με την Δόξα στην Μεγαλόπολη

 Την ήττα από την ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης για την ομάδα του Κορακοβουνίου στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου Αρκαδίας.


 Σε έναν αγώνα που είχατε την δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσα από το Korakovouni Web Radio στην κεντρική μπάρα του site, η ομάδα της Δόξας είχε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39' με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο, στο 61' να διπλασιάσει τα γκολ της με τον Νάνο και στο 76' με τον Νικο Λυμπερόπουλο να κάνει τρία τα τέρματα της.

  Η ομάδα του Κορακοβουνίου προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει το εκτός έδρας γκολ που θα της έδινε περισσότερες ελπίδες για τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

 Στον άλλον ημιτελικό μεταξύ του Πανθυρεατικού και του Παναρκαδικού το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-3 με γκολ του Θεοδωράκη στο 35' & 90' ,του Γιώργου Μπάρλα στο 36' και το αυτογκόλ του Αδάμη στο 84'

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.