Header pic

Pic

Κ.Υ. Άστρους: Ασθενοφόρα επιτέλους υπάρχουν, οδηγοί δυστυχώς όχι

Πριν από είκοσι (20) μήνες όλη η περιοχή πανηγύριζε για την πρόσληψη δύο ακόμα οδηγών ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Άστρους. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε να ζούμε χωρίς αυτούς...


...αφού η σύμβασή τους με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) μόλις έληξε.

Ειδικότερα, το Κ.Υ. Άστρους έχει τρεις (3) μόνιμους οδηγούς για την εξυπηρέτηση των αναγκών του. Οι οδηγοί αυτοί είναι υποχρεωμένοι να βγάζουν 1 βάρδια και πολλές φορές 2 καθημερινά και σαββατοκύριακα. 

Το πρόβλημα αυτό είχε επιλυθεί προσωρινά, για περίπου 20 μήνες με την πρόσληψη ακόμα δύο οδηγών. Η σύμβασή τους έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και δεν έχει ανανεωθεί, ούτε γνωρίζει κανείς αν θα ανανεωθεί. Πρόκειται για υπηρεσίες στους κατοίκους της Βόρειας Κυνουρίας που είναι ανεκτίμητες και κάνεις ανεξαρτήτου κομματικής ταμπέλας, δεν θα αρνηθεί την προσφορά των οδηγών συνολικά, στο πολύτιμο αγαθό της υγείας.

Το Κ.Υ. Άστρους είναι το μόνο κέντρο πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη περιοχή, σε έναν δήμο που απαρτίζεται από 26 τοπικές κοινότητες με 10.500 κατοίκους, των οποίων οι ανάγκες στο χώρο της υγείας είναι τεράστιες. 

Ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα σε μία μόνιμη βάση γιατί η υγεία είναι ίσως το πολυτιμότερο αγαθό και δεν αρέσει σε κανένα άνθρωπο να παίζει με αυτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.