Header pic

Pic

Κορακοβούνι: 'Πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο' για δύο ηχεία και μια μπαλατέζα

Μπορεί ο τίτλος να φαίνεται βαρύς και υπερβολικός, αλλά αυτό συνέβη πραγματικά. Συγκεκριμένα, την περίοδο των εορτών, άγνωστοι παραβίασαν τον χώρο του..


...δημοτικού σχολείου Κορακοβουνίου, την αίθουσα όπου διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από τον Αθλητικό Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορακοβούνιου και αφαίρεσαν τα ηχεία από το ραδιοκασετόφωνο, που χρησιμοποιεί ο δάσκαλος για να διδάξει χορούς καθώς και την μπαλαντέζα του ρεύματος.

Πρόκειται για μία απλή συσκευή, ευτελούς αξίας, αλλά μεγάλης χρησιμότητας στην ομάδα του χορευτικού, αφού αποτελεί ίσως το πιο απαραίτητο εργαλείο για την μάθηση των χορών. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη αξία είναι η ποταπή και γελοία πράξη του δράστη και αυτή θέλουμε να προβάλουμε και να καταλάβουμε το σκεπτικό του.

Παράκληση: Παρακαλείται λοιπόν ο δράστης της γελοίας αυτής κλοπής να το επιστρέψει, χωρίς περαιτέρω συνέπειες ή κυρώσεις, όποτε θέλει, αλλά άμεσα. Μπορεί να ξαναμπεί στην αίθουσα, αφού γνωρίζει πλέον τον τρόπο και να τα αφήσει στο έδρανο....


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.