Header pic

Pic

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016, στο Δημοτικό Σχολείο της Μελιγούς, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους γονείς των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με θέμα τον προγραμματισμό και τη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής.


Η συνάντηση εκτός από την ενημέρωση των γονέων για τα τμήματα που ήδη λειτουργούν (δευτεροβάθμια εκπαίδευση), καθώς και για αυτά που πρόκειται άμεσα να λειτουργήσουν (πρωτοβάθμια εκπαίδευση), είχε ως σκοπό την έκκληση για εθελοντική προσφορά για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (άνοιγμα και κλείσιμο σχολείου και θέρμανσης).

Η Επιτροπή Κοινωνικού Φροντιστηρίου ζήτησε να οριστεί ένας γονέας ως συντονιστής μιας ομάδας γονέων, οι οποίοι βάση προγράμματος θα αναλάβουν να ανοιγοκλείνουν καθημερινά το σχολείο και τη θέρμανσή του. Ως συντονίστρια ορίστηκε η κα Αγγελίδου Γιάννα. Οποιοσδήποτε γονέας επιθυμεί να συμμετάσχει στην ομάδα παρακαλείται να επικοινωνήσει με την κα Γιάννα στο τηλ.: 6979952882.

Δεν αρκεί η καλή πρόθεση των εθελοντών Εκπαιδευτικών και του Δήμου. Για να έχουν συνέχεια τέτοιες δομές αλληλεγγύης επιβάλλεται να στηρίζονται και από εθελοντές.



Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.