Header pic

Pic

Το Ορεινό Κορακοβούνι επισκέφτηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το χωριό μας, το Ορεινό Κορακοβούνι παρέα με ...



... τη σύζυγό του κ. Νατάσα Καλαμανλή, το περασμένο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου. Στο Ορεινό Κορακοβούνι έχει κατοικία ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, κ. Γεώργιος Καραμανλής, ο οποίος είναι και λάτρης του χωριού, αφού περνά μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό. Από πληροφορίες φίλων του προέδρου, μάθαμε ότι πέρασε τον χρόνο του ανάμεσα σε καλούς φίλους και σύμφωνα με λεγόμενά τους, λάτρεψε το χωριό και το φυσικό τοπίο .

Το Ορεινό Κορακοβούνι, μέρος ησυχίας και χαλάρωσης, μακρυά από την βαβούρα της πόλης, με ευγενικούς κατοίκους, πάντα φιλόξενους και γελαστούς, προσφέρεται για αποδράσεις και εξορμήσεις στη φύση.

Ο κ. Καραμανλής επισκέφτηκε και την εκπληκτική παραλία του Κρυονερίου μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του, μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αρκαδίας, που το καλοκαίρι σφύζει από κόσμο, αφού τα νερά της δεν συγκρίνονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.