Header pic

Pic

Την ήττα γνώρισε το Κορακοβούνι εκτός έδρας στην Τρίπολη

Με γκολ στο 93' κατάφερε η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης να πάρει την νίκη απέναντι στην ομάδα του Κορακοβουνίου. Το Κορακοβούνι ήταν ανταγωνιστικό σε όλο το παιχνίδι και τα παιδιά της ομάδας προσπάθησαν για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί τους.




Ο Μπέλτσος (93') ήταν ο σωτήρας της ΑΕΚ Τρίπολης και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ Τρίπολης, αφήνοντας το Κορακοβούνι στην 8η θέση του τοπικού πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια από τον γενικό αρχηγό της ομάδας της ΑΕΚ Τρίπολης, ο οποίος κινήθηκε και χειροδίκησε εναντίον παίκτη του Κορακοβουνίου. Το συμβάν έληξε άμεσα και οι ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Υπόλοιποι αγώνες
  • ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 0 - 3 α.α
  • ΒΡΑΣΙΕΣ - ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 0 - 1
  • ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ - ΤΕΓΕΑ 1 - 3
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ 2 - 1
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 - 1 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.