ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ‏

  • στις Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016 -
  • 0 σχόλια

Σας καλούμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα γίνει τη Δευτέρα 29/2 και ώρα 17:00 στο χώρο του Κέντρου Υγείας Άστρους. 

Θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και θα συζητηθούν προτάσεις και προβλήματα που αφορούν στο Σύλλογο και το Κέντρο Υγείας. 
Θα ακολουθήσει εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Κυριακή 28/2 στο Γραμματέα του Συλλόγου (τηλ 6944615176, κ. Αργυρού). 
Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.