Header pic

Pic

Έλυσαν τη συνεργασία τους με το Κορακοβούνι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορακοβουνίου, δύο ποδοσφαιριστές έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του χωριού κοινή συναινέσει. Πρόκειται για...



...τους Δημήτρη Αραχωβίτη (Μαμαλούκα) και Μάρκο Δραγούτσο.

Η διοίκηση του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου τους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα να διατηρηθεί στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Πρόκειται για δύο πολύ καλούς και ταλαντούχους παίχτες, με ήθος και συνέπεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, βοήθησαν σημαντικά την ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να κάνει μια καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και στο θεσμό του κυπέλλου (ημιτελικά).

«Ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου σας ευχαριστεί θερμά και σας εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σας καριέρα αλλά και στη ζωή σας. Ελπίζουμε ξανά σε συνεργασία μαζί σας. Σας ευχαριστούμε πολύ»


1 σχόλιο:

  1. teleiwsan ta lefta tou sponsora kai apoxoroun paixtes peite tin alitheia!! Eikona dialusis i omada!! Kai ola auta gia na kanoun koumanto kapoioi apekso!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.