Παράταση προθεσμίας διόρθωσης των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών

  • στις Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016 -
  • 0 σχόλια

Ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε εχτές στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το άρθρο 37 του Ν. 4361/2016, με το οποίο παρατείνεται η προθεσμία διόρθωσης των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών του Εθνικού Κτηματολογίου, 


για όσες περιοχές κηρύχθηκαν υπό κτηματογράφηση πριν τη δημοσίευση του Ν. 3481/2006, από δώδεκα (12) σε δεκατέσσερα (14) έτη, για όλους.

Όσον αφορά στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όλοι οι δημότες έχουν πλέον περιθώριο δύο (2) ετών για την υποβολή αιτήσεων διορθώσεων.

Ο Δήμας μας ευχαριστεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ) και την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. για την ψήφιση του παραπάνω Νόμου, που είχε ζητήσει με την υπ’ αριθμ. 195/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Επίσης, μέσα στα επόμενα δύο (2) έτη, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, οφείλει να τακτοποιήσει τις διορθώσεις των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών, που αφορούν κοινόχρηστα ή δημοτικά γεωτεμάχια.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.