Header pic

Pic

Φωτιά σε κάδο στο Κορακοβούνι.

 Στις φλόγες τυλίχθηκε κάδος στο Κορακοβούνι. 

 Από άγνωστη αιτία (πιθανολογείται όμως από στάχτη τζακιού ή σόμπας) ο κάδος έπιασε φωτιά κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην γειτονιά. Στο σημείο σταμάτησε κάτοικος του χωριού καθώς πέρναγε με το αυτοκίνητο του και παίρνοντας νερό από διπλανό σπίτι έσβησε την φωτιά.

 Χαρακτηριστικό είναι όπως μας είπε γειτόνισσα η οποίο βρισκόταν μόνη της στον σπίτι και ανήμπορη να πάει να την σβήσει ότι η φωτιά έκαιγε για πάνω από μισή ώρα και ότι κανένα από τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το σημείο δεν σταμάτησε να την σβήσει.

 Το γεγονός σαν είδηση μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό όσο σοβαρή είναι η ενέργεια το να πας να ρίξεις την στάχτη που καίει στο κάδο και να πιάσει φωτιά καθώς αυτό το φαινόμενο είναι συνηθισμένο τις εποχές με κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.