Header pic

Pic

elementary os: Η ανάσταση για παλιούς υπολογιστές και netbooks

Το Korakovouni WebRadio δοκιμάζει διάφορα λειτουργικά συστήματα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σας είχαμε δείξει παλαιότερα το Ubuntu Mate, τώρα προχωράμε...



...ένα βήμα ακόμα και σας δείχνουμε το elementary OS.

Ένα λειτουργικό που βασίζεται σε Ubuntu (κατ΄ επέκταση σε Debian), ένα λειτουργικό linux που θα αναστήσει τον παλαιό σας υπολογιστή ή netbook προσφέροντάς σας την καινοτομία των προγραμμάτων στον παλαιό σας Η/Υ.

Παρακάτω σας δείχνουμε ένα βίντεο με το λειτουργικό και τις δυνατότητές του.


Είναι πολύ απλή η εγκατάστασή του. Χρειάζεστε ένα CD ή ένα USB Stick για να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Απαραίτητα αρχεία είναι το elementary OS και το Unetbooting. Αν κάνετε κλικ πάνω στα ονόματά τους, μπορείτε να τα κατεβάσετε.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του elementary OS. Αν έχετε απορίες για την εγκατάσταση του λειτουργικού ή ότιδήποτε άλλο, αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.