Header pic

Pic

Πέμπτο (5ο) Οδοιπορικό Ιστορίας 1821 από την Μοτοπαρέα Λεωνιδίου

Όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου Διοργανώνει το 5ο Οδοιπορικό Ιστορίας με θέμα το 1821 και ξεκινά όπως κάθε χρόνο από το Λεωνίδιο και το Καφέ Δίπορτο.



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1.ομάδα 2-3 μοτοσυκλετών
2.ομάδα 4-5 μοτοσυκλετών

ΟΡΟΙ

1. Περιθωριο απόκλισης κοντέρ +2%= 7 χλμ.για κάθε παραπάνω χιλιόμετρο, μείον ένας πόντος. Τσεκάρονται τα κοντέρ του αρχηγού- υπαρχηγού
2. 9 check point με τη μορφή φωτογραφίας που έχουν θέμα το 1821(μερικά θα έχουν και τη Μ.Ασία καθώς και το 1940) και θα είναι κατά τη διάρκεια της διαδρομής.Υποχρέωση κάθε ομάδας να φωτογραφίσει τα 9 θέματα με την ομάδα μέσα στη φώτο.Οι 9 φώτο δίνονται στην εκκίνηση του οδοιπορικού στους αρχηγούς και κάθε φώτο έχει 15 πόντους.σύνολο 9Χ15=135 πόντους
3.Ο χρόνος του οδοιπορικού είναι 8 ώρες, δηλ μια ομάδα που παίρνει εκκίνηση στις 10.00 πρέπει να τερματίσει στις 18.00.αν τερματίσει νωρίτερα ακυρώνεται και αν τερματίσει αργότερα,κάθε λεπτό αφαιρεί 1 πόντο.
4.Η διαδρομή θα δοθεί στην εκκίνηση σε αναλυτικό βαθμό και ακολουθείται πιστά από τις ομάδες.Σε περίπτωση παρέκκλισης η ομάδα ακυρώνεται και το μαθαίνει στον τερματισμό.Στη διαδρομή θα υπάρχουν άτομα της διοργάνωσης που θα τσεκάρουν τις ομάδες.
5.Την διαδρομή την ακολουθεί όχημα υποστήριξης 

Ο φετινός Τερματισμός είναι στα Φιλιατρά!
 ΩΡΑΡΙΟ 

1.Εκκίνηση αυστηρά στις 10.00 για την πρώτη ομάδα και μετά κάθε 5 λεπτά ακολουθούν οι υπόλοιπες.(αν υπάρχει πληθώρα ομάδων θα γίνει ανά 3 λεπτά)
2.Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης μέχρι τις 9.00 για να δοθούν στους αρχηγούς οι απαραίτητες πληροφορίες, (φώτο,road book χάρτης,τηλ ανάγκης κλπ.)


ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στην διαδρομή θα γίνει παιχνίδι που θα προσφέρει έξτρα πόντους σε περίπτωση επιτυχίας στις ομάδες

ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ (με σειρά προτεραιότητας)
  1. Κερδίζει η ομάδα με τις περισσότερες μοτοσυκλέτες
  2. Κερδίζει η ομάδα με τα περισσότερα δικάβαλα
  3. Κερδίζει η ομάδα με τον γηραιότερο αναβάτη

ΚΟΣΤΟΣ
Συμμετοχή 10€ που περιλαμβάνει μπλουζάκι αναμνηστικό, δίπλωμα, αυτοκόλλητα, συμμετοχή στα έξοδα διοργάνωσης και οχήματος υποστήριξης.
(Απαραίτητο για τους οδηγούς να φέρουν μαζί τους άδεια και ασφάλεια της μηχανής)


ΔΙΑΜΟΝΗ
Η διαμονή φέτος δεν επιδοτείται, ωστόσο η διοργάνωση έχει έρθει σε επικοινωνία με καταλλύματα για μείωση τιμών και κατέβασε το κόστος συμμετοχής στα 10 € από 15€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ ΚΑΙ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • 6956039734(ΜΑΝΩΛΗΣ)
  • 6932417735(ΑΝΤΩΝΗΣ)
  • 6986111263(ΣΩΤΗΡΗΣ)
Θα ακολουθήσει ενημέρωση με περισσότερες λεπτομέρειες για διαμονή, φαγητό, χορηγούς καθώς και για το test ride του Africa Twin 1000 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.





ΠΗΓΗ: http://kunouria.blogspot.gr/2016/03/5-1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.