Header pic

Pic

Τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ σε ημερίδα στο Άστρος

Ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ζαφείρη, στο Άστρος, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.


Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας και σε συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους «Ο ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ».

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των Νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ:
1. «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»
2. «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»
3. «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»
4. «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»
Παράλληλα με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ θα παρουσιαστούν και:
•Οι δράσεις και οι υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network
• Τα Σεμινάρια του ΕΦΕΤ

Είσοδος ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, καθημερινά όλες τις εργάσιμες ώρες (8π.μ.-3 μ.μ.) στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.


ΠΗΓΗ: agronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.