Header pic

Pic

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Τρεις προσκλήσεις και μία ανακοίνωση

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας ενημερώνει για τις δημόσιες συνεδριάσεις του και για την απευθείας ανάθεση έργου της αποκατάσταση καθίζησης κοινόχρηστου χώρου πεζοδρομίου πλησίον πλατείας Καρυτσιώτη Δ.Κ. Αστρους.



Πρόσκληση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και τα θέματα ημερήσιας διάταξης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.


Συνημμένα αρχεία:
02830_prosklisi_epitropis_toyristikis_anaptyxis.pdf



 

Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής σε δημόσια συνεδρίαση

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 22-3-2016 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και τα θέματα ημερήσιας διάταξης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.
Συνημμένα αρχεία:
o_prosklisi_6i_synedriasi_o.e.pdf



Πρόσκληση Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε συνεδρίαση

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της υπ’ αριθμό 43254/07 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, (ΦΕΚ 1492 Β/17-8-2007), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Εκδρομή Ωφελούμενων του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κούβαλη Γεωργία- Πρόεδρος)

2) Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κούβαλη Γεωργία- Πρόεδρος)

3) Βάψιμο αίθουσας Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς που θα εγκατασταθεί η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ..Β.Κ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κούβαλη Γεωργία- Πρόεδρος)

4) Ηχητική κάλυψη 25ης Μαρτίου στη Δημοτική Κοινότητα Άστρους (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κούβαλη Γεωργία- Πρόεδρος)

5) Αναγόμωση πυροσβεστήρων του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κούβαλη Γεωργία- Πρόεδρος)

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.
Συνημμένα αρχεία:
94_eggrafo_prosklisi_d.s._taktikis_synedriasis_stis_22-03-2016.pdf



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ "Αποκατάσταση καθίζησης κοινόχρηστου χώρου πεζοδρομίου πλησίον πλατείας Καρυτσιώτη Δ.Κ. Αστρους"


Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει ότι, προκειμένου να προχωρήσει στην εκτέλεση με απευθείας ανάθεση από την Οικονομική Επιτροπή του έργου: «Αποκατάσταση καθίζησης κοινόχρηστου χώρου πεζοδρομίου πλησίον πλατείας Καρυτσιώτη Δ.Κ. Αστρους», Προϋπολογισμού: (12.475,72) €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (χωρίς Γ. Ε. & Ο. Ε.).

Χρηματοδότηση: ΣΑΤΑ

Καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αναλάβουν την εκτέλεση του ανωτέρω έργου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (βλ. συνημμένη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος) μέχρι την ΤΡΙΤΗ 22-03-2016 και από ώρα 9:00 έως 12:00 στα γραφεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή αναδόχου είναι, ο υποψήφιος να κατέχει πτυχίο ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ή ΟΔΟΠΟΙΙΑ ή Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ή ΟΔΟΠΟΙΙΑ.

Η εκτέλεση του έργου θα γίνει σύμφωνα με την αριθ. 1/2016 τεχνική μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και τις διατάξεις του άρθρου 35 του Ν. 4053/2012 (τροποποίηση του άρθρου 28 του Ν. 3669/2008) όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 19 παρ. 13 του Ν. 4071/2012 και τις διατάξεις του Π. Δ. 171/87.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή, συνεκτιμώντας στοιχεία όπως: Αξιοπιστία, πρότερη καλή συνεργασία με το Δήμο, εντοπιότητα, αναλογικότερη κατανομή των υπό ανάθεση έργων, κ.λπ..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με την κα ΔΑΦΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ στο τηλέφωνο (27553 60102).

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, καθώς και την απαιτούμενη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.
Συνημμένα αρχεία:
karytsioti.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.