Header pic

Pic

Ερώτηση για την έλλειψη ιατρού Ογκολόγου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξάνθο κατέθεσε σήμερα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με θέμα την έλλειψη ιατρού Ογκολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Μετά την τραγική απώλεια του Νικήτα Νικολάου, Διευθυντού της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, στις 3 Μαρτίου 2016, υφίσταται τεράστιο πρόβλημα για τους ασθενείς της Αρκαδίας.

Η Ογκολογική Κλινική του ΓΠΝ Τρίπολης, της οποίας ο εκλιπών ήταν ο μοναδικός Ογκολόγος, είναι καθημερινά στη διάθεση 600-700 ασθενών από την Αρκαδία και άλλες περιοχές. Αυτή τη στιγμή, αναπληρώνει προσωρινά στα καθήκοντά του τον εκλιπόντα ιατρός γενικός παθολόγος, στο βαθμό που η ειδικότητά του το επιτρέπει.

Δεν χρήζει περαιτέρω εξηγήσεως το γεγονός ότι είναι απαραίτητη η άμεση κάλυψη της θέσης του ιατρού Ογκολόγου με επικουρικό προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι κατεπείγουσες και αυξημένες ανάγκες των ασθενών της περιοχής.

Ως εκ τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί, προκειμένου να στελεχωθεί άμεσα η Ογκολογική Κλινική του ΓΠΝ Τριπόλεως με ιατρό Ογκολόγο;

Αθήνα, 16.03.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.