Header pic

Pic

Τρίπολη: Διαμαρτυρία αγροτών στην έδρα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην έδρα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τρίπολη θα πάνε αύριο για να διαμαρτυρηθούν αγρότες από όλη την Πελοπόννησο και μεταξύ τους και Μεσσήνιοι. Οπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσσήνης,...

...η διαμαρτυρία θα γίνει στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στις 10 το πρωί, στην πλατεία Πετρινού.


Τα βασικά αιτήματα που θα προβάλλουν οι αγρότες είναι:

«Η απαίτηση να αποπληρωθούν άμεσα όλα τα χρωστούμενα στους αγρότες από επιδοτήσεις/ ενισχύσεις, επιστροφές ΦΠΑ και φόρου πετρελαίου κ.α., καθώς η νέα καλλιεργητική περίοδος ξεκίνησε και δεν έχουν τα χρήματα που χρειάζονται για τα έξοδα καλλιέργειας.

Η απαίτηση να μην γίνονται παρακρατήσεις από τις επιδοτήσεις/ ενισχύσεις και τις επιστροφές για χρέη των αγροτών στην Εφορία, στις τράπεζες, τον ΕΛΓΑ, τον ΟΓΑ και να μην εφαρμοστεί η απόφαση της ΕΕ και της κυβέρνησης για επιστροφή από τους αγρότες των αποζημιώσεων που πήραν, μετά από σκληρούς αγώνες στα μπλόκα, το 2008 – 2009, με το λεγόμενο “πακέτο Χατζηγάκη”».



ΠΗΓΗ: http://www.eleftheriaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.