Βρέθηκε η έγκυος που έλαβε λάθος σκεύασμα από φαρμακείο του Άργους

Βρέθηκε μετά από μεγάλη κινητοποίηση και μέσα από τα social media η έγκυος γυναίκα που έλαβε από φαρμακείο του Άργους λάθος σκεύασμα για εξέταση καμπύλης ζακχάρου.


Ήταν πραγματικά μεγάλος ο κίνδυνος που διέτρεχε και η ζωή της εγκυμονούσας αλλά και του εμβρύου καθώς το σκεύασμα που έλαβε από τον φαρμακοποιό κατά λάθος, ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο. 

Ευτυχώς την εξέταση η γυναίκα θα την έκανε την Δευτέρα και υπήρχε χρόνος να ειδοποιηθεί αυτή άλλα και τα μικροβιολογικά εργαστήρια που λειτουργούν στην περιοχή μας ώστε να έχουν την προσοχή τους και να μην το καταναλώσει η εγκυμονούσα.

Τέλος λοιπόν καλό όλα καλά...

http://www.argolikeseidhseis.gr/

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.