Header pic

Pic

Νέα δεδομένα στη βεβήλωση του νεκροταφείου οδηγούν σε τελετές μαγείας

Νέα δεδομένα και πληροφορίες του Korakovouni WebRadio, δεν πρόκειται για βεβήλωση του νεκροταφείου του Κορακοβουνίου αλλά για τελετές μαγείας. Τα νεότερα στοιχεία έχουν να κάνουν με περιγραφή αυτών που βρέθηκαν μέσα στο Ιερό του Ναού, πάνω στην Αγία Τράπεζα.


Σύμφωνα με έγκυρες μαρτυρίες μέσα στο Ιερό της εκκλησίας βρέθηκε ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω στην Αγία Τράπεζα με τον σπόγγο (σσ. σπόγγος: το μικρό σφουγγάρι που χρησιμοποιεί ο ιερέας να καθαρίσει το Ιερό Δισκάριο κατά το μυστήριο των Αγίων) να είναι καρφωμένος κι αυτός. Το πετραχήλι του ιερέα (που ήταν αποθηκευμένο σε ένα μπαούλο) ήταν τυλιγμένο γύρω από το καρφωμένο μαχαίρι.Στην Αγία Τράπεζα είχαν στρώσει το κάλυμμα του μπαούλου, όπου ο ιερέας αποθήκευε το ράσο του και το πετραχήλι του.


Η κάτοικοι του Κορακοβουνίου ενημερώθηκαν για το γεγονός αυτό από τον ίδιο τον ιερέα του χωριού Κωνσταντίνο Σαμαρτζή, κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και από τότε αποτελεί το θέμα συζήτησης σε σπίτια και καφενεία.

Ο ιερέας, κατόπιν συνεννόησης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά με κατάθεση μήνυσης ώστε να εκλεχθεί το μαχαίρι για δακτυλικά αποτυπώματα από την Ελληνική Αστυνομία και να βρεθεί ο ένοχος. Την Δευτέρα θα ενημερώσει και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρο για το γεγονός αυτό.

Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί παρόμοια κρούσματα στο χωριό και πριν μερικά χρόνια μια ανάλογη υπόθεση είχε πάρει πανελλήνιες διαστάσεις.

(δείτε το προηγούμενο άρθρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.