Header pic

Pic

Το τσίκνησαν και φέτος οι επαγγελματίες του Κορακοβουνίου

Υπάρχουν κάποια έθιμα του λαού μας, τα οποία μας βγάζουν τη χαρά και την ευτυχία, μας σπάνε την καθημερινή ρουτίνα, φέρνουν φίλους και γείτονες πιο κοντά. Ένα τέτοιο έθιμο είναι η μέρα Τσικνοπέμπτης και ειδικότερα αυτό που συμβαίνει στο Κορακοβούνι τα τελευταία χρόνια.



Οι επαγγελματίες του Κορακοβουνίου, που έχουν τα καταστήματά τους στην επαρχιακή οδό Άστρους-Λεωνιδίου, παραμένουν πιστοί στην δοξασμένη Τσικνοπέμπτη.


Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από το πρωί, οι ψησταριές άναψαν με φλογερά κάρβουνα, τα κρέατα απλώθηκαν στη σχάρα και το κρασί κεράστηκε στα ποτήρια. Όλοι οι περαστικοί και οι φίλοι της διασκέδασης είναι ευπρόσδεκτοι!









Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.