Header pic

Pic

Μεγαλόπολη: Καταδίωξη για «θεριακλήδες» διαρρήκτες

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμή δράστες διέρρηξαν την επιχείρηση και άρπαξαν χρήματα και προϊόντα που η αξία τους υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ. Με πανάκριβο αυτοκίνητο κινούνταν οι «θεριακλήδες» κακοποιοί που διέρρηξαν...



... ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία και έκλεψαν μετρητά και μεγάλη ποσότητα τσιγάρων. Χάρη σε αυτό κατάφεραν να διαφύγουν, παρ' όλο που καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς.

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμή δράστες διέρρηξαν την επιχείρηση και άρπαξαν χρήματα και προϊόντα που η αξία τους υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ, κυρίως πακέτα με τσιγάρα και καπνό. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, αλλά κατά την διαφυγή τους εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους πλησιάσουν στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στην Κορινθία!

Το πολυτελές Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε, όμως οι επιβάτες του κατάφεραν να διαφύγουν πεζή εγκαταλείποντας στο εσωτερικό αρκετά από τα εμπορεύματα που είχαν κλέψει. Η προανάκριση που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων για την ταυτοποίηση των διαρρηκτών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ερευνάται από πού είχε κλαπεί το αυτοκίνητο ώστε να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.