Header pic

Pic

Ισόπαλο το ντέρμπι Νικηταράς Δολιανών-Κορακοβούνι

Σε ένα ντέρμπι λόγο και της βαθμολογικής θέσης και των δύο ομάδων η ομάδα του Κορακοβουνίου ήρθε ισόπαλη με την ομάδα των Δολιανών στο γήπεδο του Άστρους.


 Στο πρώτο ημίχρονο και οι 2 ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν το παιχνίδι  με την ομάδα του Κορακοβουνίου σαφώς καλύτερη, να χάνει πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Κουλεντιανό Α, Ρουμπή Α, Λυτρίβη Κ και Λάμπρου Μ. με το σκορ να παραμένει στο 0-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς με τις 2 ομάδες να ψάχνουν το γκολ, την ομάδα του Κορακοβουνίου, καλύτερη, να προσπαθεί να πετύχει το γκολ απέναντί σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα όπως αυτός της ομάδας των Δολιανων ο οποίος με πολύ καλές αποκρούσεις διατήρησε το μηδέν για την εστία του.
Στο τέλος του αγώνα υπάρχει η φάση του παιχνιδιού όπου η ομάδα των Δολιανών διαμαρτύρεται ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.


Επόμενος αγώνας στην Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Βαθμολογία

1. ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 54 
2. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 54 
3. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 44 
4. ΤΕΓΕΑ 37 
5. ΛΕΩΝΙΔΙΟ 34 
6. ΒΡΑΣΙΕΣ 28 
7. ΑΠΟΛΛΩΝ 27
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 24 
9. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23 
10. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 21 
11. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 17 
12. ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 16
13. ΦΑΛΑΙΣΙΑ -6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.