Header pic

Pic

Ελβετοί μεταπτυχιακοί φοιτητές στην Τρίπολη

Την ομάδα των μεταπτυχιακών φοιτητών του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Ζυρίχης που υλοποιούν το μεταπτυχιακό ερευνητικό πρόγραμμα "Ευρωπαϊκή Υπαιθρος", υπό την καθηγήτρια κ. Μίλιτσα Τοπάλοβιτς υποδέχθηκαν στην Τρίπολη, την Κυριακή, ...



...ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Γιώργος Λέπουρας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Η καθηγήτρια κ. Τοπάλοβιτς, επικεφαλής του προγράμματος, τόνισε ότι η Πελοπόννησος, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναπτυξιακής της πορείας και για το λόγο αυτό είναι η πρώτη από τις 6 ευρωπαϊκές περιοχές που μελετάται. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα δομείται σε 4 θεματικές: α) Τα Αρκαδικά χωριά, β) Οι ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Πελοποννήσου, γ) Η Ολυμπία και η πολιτιστική της κληρονομιά και δ) Η ακτή της Ηλείας και η παραθαλάσσια ύπαιθρος.

Η πολυπληθής ομάδα των μεταπτυχιακών φοιτητών, μαζί με τους επιστημονικούς υπεύθυνους του προγράμματος και τους συνεργαζόμενους φοιτητές από τα Πανεπιστήμια Πατρών και Αθηνών, πραγματοποίησαν έρευνα πεδίου σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, στην Αρκαδία, στην Αργολίδα, στη Μεσσηνία, στη Λακωνία, στην Κορινθία και στην Ηλεία, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν το φθινόπωρο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


ΠΗΓΗ: http://www.eleftheriaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.