Εξερεύνηση και χαρτογράφηση του υποβρύχιου σπηλαίου «Αρκαδικό Χωριό» (video)

Στις 5-6 Μαρτίου του 2016 οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η 1η αποστολή για το 2016, του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου(ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.), στην περιοχή του Αρκαδικού Χωριού, από τα μέλη......Βασίλη Βασάλο, Κολίσογλου Στυλιανό και με την συμμετοχή του Νικόλαου Γιογγάρα(κάτοικο Αρκαδικού Χωριού).

Έγιναν συνολικά δύο καταδύσεις.


Την πρώτη ημέρα έγινε πλήρης εξερεύνηση στο υποβρύχιο σπήλαιο «Αρκαδικό Χωριό» και έγινε επίσης, μερική χαρτογράφηση. Το μέγιστο βάθος εξερεύνησης έφτασε τα 44μέτρα.


Η κατάδυση είχε διάρκεια 45 λεπτών.


 ΠΗΓΗ: zougla.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.