Header pic

Pic

Ο καιρός στο Κορακοβούνι Σάββατο και Κυριακή της Αποκριάς

Το Καρναβάλι Κορακοβουνίου πλησιάζει και όλοι ψάχνουν να μάθουν τι καιρό θα μας κάνει. Ο Φλεβάρης  κύλησε αρκετά ζεστά και ξηρά, αλλά ο Μάρτης μας επιφύλασσε βροχές. Στο Κορακοβούνι ο καιρός δεν είναι πολύ διαφορετικός απ' ότι σε όλη την Ελλάδα.


Συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 θα ξεκινήσει με βροχοπτώσεις, οι οποίες θα κρατήσουν έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν θα παρατηρηθούν περαιτέρω βροχοπτώσεις, μόνο έντονη συννεφιά στην αρχή που ξημερώματα Κυριακής θα ανοίξει.

Την Κυριακή ο καιρός θα ξεκινήσει με αρκετή συννεφιά, αλλά όπως γράψαμε και παραπάνω, από τις 6.30πμ και μετά ο ουρανός σχεδόν θα καθαρίσει. Λίγα σύννεφα έως τις απογευματινές ώρες και αίθριος ο καιρός για το βράδυ της Κυριακής. 

Καλή Αποκριά!!!  

(τα στοιχεία του καιρού και η πρόβλεψη αυτού, παρουσιάζονται με κάθε επιφύλαξη, βάση του weather.gr)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.