Header pic

Pic

Και το Έθιμο καλά κρατεί στο Κορακοβούνι. Λουκάνικο party 2016 (φώτο&βίντεο)

Συνέχεια της παράδοσης που εδώ και πολλά χρόνια δημιουργήθηκε στο Κορακοβούνι έγινε και φέτος το καθιερωμένο "Λουκάνικο party' στην πλατεία του Κορακοβουνίου.


  Κάθε χρόνο την επόμενη Κυριακή από το Καρναβάλι ο Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου σε συνεργασία με τον εκάστοτε πρόεδρο της Κοινότητας για να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν στην διοργάνωση αλλά και για να διασκεδάσει ο κόσμος διοργανώνουν στην πλατεία μουσική βραδιά ψήνοντας λουκάνικα και άλλα εδέσματα ενώ το κρασί ρέει άφθονο με το κέφι και τον χορό να κρατάνε μέχρι το πρωί.

 Έτσι και φέτος από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος μαζεύτηκε στην πλατεία του χωριού γύρω από την φλογισμένη ελιά, τα λουκάνικα πήραν την θέση τους στην σχάρα και το party άρχισε και κράτησε μέχρι το πρωί.


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.