Header pic

Pic

Νίκη για το Κορακοβουνι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου (φώτο)

 Την νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Κορακοβουνίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λεωνίδου.


 Η ομάδα του Κορακοβουνίου άνοιξε γρήγορα το σκορ με τον Χάρη Λυτρίβη στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον σκόρερ να κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλια του. Η ομάδα του Λεωνίδιου ισοφάρισε το παιχνίδι με ένα όμορφο γκολ του Ηλία Λάλα στο 23ο λεπτό με το 1-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

 Στο 2ο ημίχρονο και σε ένα παιχνίδι κέντρου η ομάδα του Κορακοβουνίου πέτυχε το γκολ της νίκης με τον νεαρό Γιάννη Ρεντούλη, στις καθυστερήσεις, ύστερα από άψογη πάσα του Ανδρέα Κουλεντιανού, με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στον πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο ημίχρονο τραυματίστηκε ο αρχηγός της ομάδας του Λεωνίδίου Σωτήρης Μάνος και το Korakovouni Web Radio εύχεται περαστικά και να μην αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός του παίχτη.

 Έτσι η ομάδα του Κορακοβουνίου έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για την φετινή σεζόν καθώς την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στο Άστρος με τον Πανθυρεατικό.

Βαθμολογία
1. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 63 
2. ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 63 
3. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 50 
4. ΛΕΩΝΙΔΙΟ 43
5. ΤΕΓΕΑ 41 
6. ΒΡΑΣΙΕΣ 29 
7. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 28
8. ΑΠΟΛΛΩΝ 28 
9. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 25 
10. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24 
11. ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 19 
12. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 17 
13. ΦΑΛΑΙΣΙΑ -6











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.