Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο Κορακοβούνι Κυνουρίας, Αρκαδία

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Απριλίου 2016, στο Κορακοβούνι Κυνουρίας. Συγκεκριμένα, περί της 7.30μμ, φωτιά έγινε αντιληπτή δίπλα στο ελαιοτριβείο που βρίσκεται στην περιοχή του νεκροταφείου του χωριού.
Η φωτιά ξέσπασε στις όχθες του χειμάρρου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,  ακριβώς έξω από τη νοτιοανατολική μάντρα του ελαιοτριβείου σε χώρο με χαμηλή βλάστηση.

Στο χώρο έσπευσαν άμεσα δύο (2) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερις (4) πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.