Header pic

Pic

Διαμαρτυρία φοιτητών στην Τρίπολη - Τα αιτήματα των φοιτητών

Στην Τρίπολη βρέθηκαν σήμερα όπου και πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οι φοιτητές από τη σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Σπάρτης.



Οι φοιτητές φώναζαν διαμαρτυρήθηκαν για θέματα όπως η δωρεάν στέγαση και η σίτιση, ενώ πραγματοποίησαν και πορεία στο κέντρο της πόλης κρατώντας πανό με τα αιτήματα τους.

Η αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Νοσηλευτικής Σπάρτης Ελισσάβετ Καραμπασίδη ανέφερε: "Η σίτιση και η στέγαση είναι δυο θέματα που ταλανίζουν το τμήμα μας εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ και 2 χρόνια μιλάμε με τους αρμόδιους φορείς με τους υπεύθυνους, ενώ φτάσαμε μέχρι και στο υπουργείο αλλά δεν βρέθηκε καμία λύση".

Αυτό που τόνισαν σύσσωμοι οι φοιτητές κατά την διαμαρτυρία τους είναι πως θα ήθελαν - όπως και στα άλλα πανεπιστήμια - να μην σιτίζεται μόνο ένας ελάχιστος αριθμός φοιτητών, αλλά να έχουν αυτό το δικαίωμα όλοι οι φοιτητές, ενώ αναφορικά με την στέγαση ζητούν να δοθεί σε περισσότερους φοιτητές το δικαίωμα του επιδόματος στέγασης.

Τέλος οι φοιτητές δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίζουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, αν δεν βρεθούν σύντομα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν…






ΠΗΓΗ: http://www.arcadia938.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.