Header pic

Pic

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση για το νερό στο Κορακοβούνι (φωτο&βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17-4-2015 η έκτακτη γενική συνέλευση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Κορακοβούνι με θέμα την αντιμετώπιση των συχνών διακοπών του νερού που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες.


 Παρών ήταν ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Αρφάνης ο πρόεδρος του Κορακοβουνίου Αθανάσιος Λυτρίβης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ Άστρους Χρήστος Βλάχος.

 Στην ομιλία τους ο πρόεδρος του χωριού ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ τόνισαν ότι με το φαινόμενο της μείωσης των βροχών υπάρχει μείωση του νερού και σαν αποτέλεσμα να μην γεμίζει η Δεξαμενή του χωριού.  Σαν λύση στο πρόβλημα έφεραν να περιοριστεί κατανάλωση του νερού να μειωθεί η άσκοπη χρήση του.

 Επίσης ανέφεραν ότι από αύριο θα ξεκινήσουν έλεγχοι στο δίκτυο αλλά και στα ρολόγια του νερού για τυχόν παράνομες συνδέσεις.

Κατόπιν το βήμα δόθηκε στους κατοίκους του χωριού οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.








1 σχόλιο:

  1. Είναι γεγονός ότι πληρώνουμε τα λάθη των προηγούμενων δημοτικών αρχών όταν κάποιοι εθνοσωτήριοι δήμαρχοι έδιναν νερό σε κτήματα και σε ανύπαρκτους στάβλους για μερικούς ψήφους!! Σε αυτούς πρέπει να πάνε όλες οι ευθύνες!!! επίσης να ελεγχθούν όλα τα ρολόγια γιατί κοινό μυστικό είναι η παράνομες συνδέσεις. Το κεντρικό ρολόι να γράφει 500 κυβικά και απο την μέτρηση των ρολογιών να βγαίνουν 150 κυβικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.