Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Φίλων Ορ. Κορακοβουνίου

Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου, θέλει με το μήνυμα αυτό να ευχαριστήσει τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι εθελοντικά προσήλθαν στην κίνηση......για τον καθαρισμό του χωριού από αγριόχορτα και βλάστηση, ή οποία δυσκόλευε την διέλευση πεζών και οχημάτων.

Ο καθαρισμός του χωριού συντελεί και στην καλύτερη προφύλαξη του χωριού αφού είναι υποχρεωτικό πυρασφαλιστικό μέτρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το Δ.Σ. σας ευχαριστεί πολύ για την αρωγή σας και ελπίζουμε να σας δούμε και σε άλλες δράσεις του Συλλόγου μας καθώς και στις θερινές εκδηλώσεις του 2016.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.