Header pic

Pic

Αρκαδία: Βρήκαν τη συμμορία των Αλβανών που είχε ρημάξει την Κυνουρία

Εξιχνιάστηκε, από την Ασφάλεια Τρίπολης, η δράση συμμορίας Αλβανών που είχαν κάνει 21 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε σπίτια και κατάστημα, στην περιοχή της Κυνουρίας. Γι' αυτές τις υποθέσεις κατηγορούνται...


... τρεις Αλβανοί, ένας 27χρονος, δύο 29χρονοι και ένας 33χρονος, εκ των οποίων ο 27χρονος βρίσκεται, ήδη, έγκλειστος για παρόμοια αδικήματα.


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο Αλβανούς, 21 και 35 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, η οποία έγινε από την Ασφάλεια Τρίπολης, και αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν, εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος, οι 29χρονοι και ο 33χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό να κάνουν κλοπές.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, από τις 22 Μαρτίου έως τις 28 Απριλίου 2015, έκαναν σε χωριά της Κυνουρίας, δώδεκα κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπών σε σπίτια, σε δύο από τα οποία, αφαίρεσαν και δύο αυτοκίνητα, καθώς και μία κλοπή σε κατάστημα. Συνολικά, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και τα οχήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

Επίσης, όπως προέκυψε, οι παραπάνω προμήθευαν δύο συμπατριώτες τους, 21 και 35 ετών, με μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Ασφάλεια Τρίπολης, προκειμένου να εξακριβωθούν το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητάς τους, η ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.