Η Ανάσταση στο Κορακοβούνι (φώτο&βιντεο)

Το Κορακοβούνι γιόρτασε με λαμπρότητα την Ανάσταση του Κυρίου.


Πλήθος πιστών που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου-Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο του χωρίου, για να γιορτάσουν την Ανάσταση έψαλλαν μαζί με τον ιερέα π. Κωνσταντίνο Σαμαρτζή το "Χριστός Ανέστη" κρατώντας τις λαμπάδες τους που νωρίτερα είχαν ανάψει με το Άγιο Φως.

Εκείνη την ώρα τα βεγγαλικά έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό του Κορακοβουνίου και σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τρακατρούκα του Κορακοβουνίου και την φωτιά στον αφανό για τον Ιούδα πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στους πιστούς στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του χωριού.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.