Header pic

Pic

Έκκληση από τον Μητροπολίτη Γόρτυνος προς τον Υπ. Υγείας για ασθενοφόρο

O Μητροπολίτης Γόρτυνος κάνει έκκληση προς τον υπουργό Υγείας, για αποστολή ασθενοφόρου στην Γορτυνία.

Συγκεκριμένα, με μια λιτή επιστολή ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, κάνει έκκληση στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, να σταλεί ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας που εξυπηρετεί την Γορτυνία, για να αντιμετωπιστεί το οξύ για την περιοχή πρόβλημα.

Ο μητροπολίτης Ιερεμίας στην επιστολή του, υπογραμμίζει, «ως επίσκοπος της επαρχίας Γορτυνίας σας μεταφέρω την ταραχή και τον πόνο του λαού της, διότι στερείται (λόγω βλάβης) ασθενοφόρου οχήματος, αναγκαιοτάτου διά τούς κατοίκους, οι περισσότεροι των οποίων είναι γέροντες την ηλικία».

Επιπλέον σημειώνει, «είναι γενικό το παράπονο των Γορτυνίων, διότι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι, αλλά η τωρινή στέρηση ασθενοφόρου τούς έκανε να πονέσουν και να αγανακτήσουν ακόμη περισσότερο. Παρακαλώ με όλο τον κλήρο και τούς άρχοντες του τόπου να ενεργήσετε άμεσα για την αναπλήρωση της σοβαρής αυτής έλλειψης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.