Αντίπασχο και παραμονή του Αγίου Γεωργίου στο Κορακοβούνι


Το Κορακοβούνι εόρτασε τον πολιούχο του χωριού Άγιο Γεώργιο με την περιφορά της εικόνας του Αγίου την παραμονή την Κυριακή 1η Μαΐου και την Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής. 
Ο Ιερέας του χωριού κ.Σαμαρτζής έψαλε και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Αναστάσεως στον προαύλιο χώρο του Ναού, όπως κάνει ανελλιπώς κάθε χρόνο και έπειτα συνέχισε με τη περιφορά της εικόνας, η οποία συνοδεύτηκε από τους πιστούς στη πλατεία του χωριού.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ  Ήχος δ'
Ως των αιχμαλώτων ελευθερωτής, και των πτωχών υπερασπιστής, ασθενούντων ιατρός, βασιλέων υπέρμαχος, Τροπαιοφόρε Μεγαλομάρτυς Γεώργιε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του Korakovouni WebRadio.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.