Header pic

Pic

Διακήρυξη Δημάρχου για εκμίσθωση στην «Βρύση Ορεινού Κορακοβουνίου»

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας έχοντας υπόψη του την αριθμό 142/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ό τ ι εκτίθεται σε ανοικτή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία, για την εκμίσθωση του Τουριστικού περιπτέρου “ Βρύση Ορεινού Κορακοβουνίου”, της Τ.Κ. Κορακοβουνίου.

Περιγραφή ακινήτου: Το προς εκμίσθωση Δημοτικό περίπτερο είναι το κυρίως κτίσμα 32,95 τ.μ. σε συνολικό εμβαδό οικοπέδου 949,54 τ.μ. Το ακίνητο εκμισθώνεται ενιαίο, στην πραγματική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, με σκοπό να καταστεί λειτουργικό, μετά από τις εργασίες συντήρησης, επισκευής και πλήρους ανακαίνισης, που θα πραγματοποιηθούν με κύρια και αποκλειστική ευθύνη και επιμέλεια και δαπάνες του αναδόχου - μισθωτή. 
Η εκμίσθωση θα γίνει σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 192 του Ν. 3463/06 και των άρθρων του Π.Δ/τος 270/81 «Περί καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενέργειας δημοπρασιών δι εκποίησιν η εκμίσθωσιν πραγμάτων των δήμων και κοινοτήτων».
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτήν, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 
Συνημμένα αρχεία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.