Header pic

Pic

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Ν.Ε.Ο.Αθηνών – Κορίνθου μεταξύ της χ/θ 59+000 και της χ/θ 56+300 , ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, 



περιοχής Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας, για το χρονικό διάστημα από 9 έως 28-5-2016, εξαιρουμένων των Κυριακών, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου , για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή, στη μεσαία και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 4,40 μέτρων.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στη δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτος 5,0 μέτρων με δυνατότητα, σε περιπτώσεις αυξημένου φόρτου, μετάθεσης των μέσων σήμανσης δεξιότερα, ώστε να διατίθενται δύο λωρίδες κυκλοφορίας ( 3,50μ. και 2,80μ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.