Header pic

Pic

Πανηγυρίζουν σε Τρίπολη - το τζακ ποτ του Τζόκερ τους έκανε πλούσιους

Το χθεσινό τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία, είχε και μεγάλους νικητές - Στην Τρίπολη με ένα δελτίο αξίας 2€, ο υπερτυχερός έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του...


Τουλάχιστον 7.000.000€ θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 08/05/2016 μετά το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε, κατά τη χθεσινή διαλογή της κλήρωσης του τζοκερ.

Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν 3 τυχερά δελτία, κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των 130.919,83€. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα τυχερό δελτίο είχε παιχτεί στο πρακτορείο ''Μπουλούγαρης'' στην οδό Χατζηχρήστου, στην Τρίπολη!

Ήταν ένα δελτίο με τυχαία επιλογή και 4 στήλες αξίας 2 ευρώ που κέρδισε τα 130.000€. Τα άλλα δύο δελτία παίχτηκαν στου Ζωγράφου και στη Δράμα, με τους νικητές όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, να μην έχουν ειδοποιήσει ακόμα τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων.

 Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε χθες η κληρωτίδα είναι οι: 21, 45, 7, 14, 44 και αριθμός τζόκερ το 19.


ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.