Πρόσκληση των μελών του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου σε Γενική Συνέλευση

Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου έχοντας υπόψη την απόφαση του Δ.Σ. 560/2016 καθώς και τα άρθρα 21 και 29 του καταστατικού του Συλλόγου, καλεί...


τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 9.00μμ στο Γραφείο του Συλλόγου (κτίριο Καζάκη).

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί με σκοπό τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων:
  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  2. Ότι θέματα θέσει η Γενική Συνέλευση
  3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Ξυδιάς
Ο Γραμματέας, Ιωάννης Κουλεντιανός

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.