Header pic

Pic

5η θέση για την Εθνική Μπάσκετ Ανδρών Κωφών.

 Την 5η θέση κατέλαβε η Εθνική Μπάσκετ ανδρών κωφών στον Πανευρωπαικό της Θεσσαλονίκης.

 Σε έναν αγώνα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου νίκησαν άνετα την Πολωνία με 69-54 και κατέλαβαν την 5η θέση αφήνοντας τους όμως μια πικρία καθώς αυτή η ομάδα άξιζε πολλά παραπάνω και πλήρωσε την αστοχία της σε έναν αγώνα που της στέρησε τον δρόμο για τα μετάλλια.

 Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο της Εθνικής ομάδας και τους παίχτες για την προσπάθεια τους και όλα όσα έχουν προσφέρει στην χώρα μας.

 Εμείς με μια χαρά παραπάνω γιατί στην ομάδα αυτή μέλος της είναι και ο δικός μας Γιώργος Τετώρος ή τρακατρούκας όπως τον φωνάζουν γιατί παρόλο τις δυσκολίες με τραυματισμούς που είχε όλη την σεζόν κατόρθωσε να παραμείνει μέλος της ομάδας και να κάνει και ένα καλό τουρνουά. Στο μέλλον θα τον φιλοξενήσουμε με μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.