Παλιές Φωτογραφίες - Μέρος 10

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016 -
  • 0 σχόλια

Σήμερα φιλοξενούμε δύο φωτογραφίες από τα τέλη της δεκαετίας του ΄50. Οι φωτογραφίες αυτές απεικονίζουν τους κατοίκους του χωριού σε κάποια εκδήλωση της εποχής μπροστά από τη γνωστή βρύση......που βρίσκεται μπροστά από την εκκλησία του χωριού (η τότε θέση της ήταν περίπου 10 μέτρα δυτικά) ενώ η δεύτερη είναι από τις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄ του δημοτικού σχολείου Κορακοβουνίου, που τότε στεγαζόταν στο χώρο που βρίσκεται τώρα κοινοτικό γραφείο.

(κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

Διακρίνονται στην κάτω σειρά (μεταξύ άλλων) από αριστερά προς δεξιά οι Μουντζουράκης Νικόλαος, Αρτόπουλος Αγαθόνικος, παπα-Λύρας, Κοντοδήμος Βασίλης, Μπουγάς Βασίλης και η κόρη του Αγγελική, Κοντοδήμος Παναγιώτης. Το μωρό πίσω από τον Αρτόπουλο είναι ο Ρουμπής Παναγιώτης ενω αριστερά του μνημείου είναι ο Μπακάλης Δημήτρης

Τάξεις Ε' και ΣΤ΄ της γενιάς του 1947. Διακρίνονται οι Μεταξία Μουντζουράκη (πάνω αριστερά 4η θέση), Κουλεντιανός Κώστας (κάτω κέντρο), Ματίνα Λυρή (τέλος δεξιά)

Οι φωτογραφίες είναι προσφορά της Ματίνας Λυρή.

Αν κάποιος αναγνωρίσει πρόσωπα, παρακαλούμε να μας βοηθήσει γράφοντας παρακάτω στα σχόλια.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.