Header pic

Pic

Διεθνής κινητοποίηση για τον 6χρονο Κώστα από το Άργος

H προσπάθεια της οικογένειας του Νίκου Τσίμπου οπό το Άργος να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία του 6χρονου Κώστα έχει πάρει μέσω του ίντερνετ παγκόσμια διάσταση…



Άνθρωποι από κάθε ήπειρο, κυρίως ομογενείς από την Αμερική, προσφέρουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα ποσά (κάποιοι έδωσαν 1.000 δολάρια) για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Κώστα, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και για τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο παίδων στο Σιάτλ απαιτούνται προκαταβολικά 455.000 δολάρια. Μέχρι στιγμής, το 93% των ασθενών που τους έχει γίνει ανάλογη θεραπεία έχουν αποθεραπευτεί πλήρως.



Στις 24 Αυγούστου, η ομογενής διατροφολόγος Ελένη Γάτσιου δημιούργησε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα www.gofundme.com, στον οποίο μπορούμε, είτε με το όνομά μας, είτε ανώνυμα, να προσφέρουμε χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Κώστα.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 30 Αυγούστου, 130 άτομα είχαν προσφέρει το ποσό των 12.200 δολαρίων. Βέβαια, ο δρόμος για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται είναι μακρύς…

Κάνοντας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μπορείτε να προσφέρετε κάποιο ποσό αλλά και να κοινοποιήσετε τη σελίδα ώστε να γίνει γνωστό το θέμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Κάντε κλικ εδώ: www.gofundme.com/kosta

Παράλληλα, συνεχίζεται και η συγκέντρωση χρημάτων μέσω λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με τα ακόλουθα στοιχεία:




ΠΗΓΗ: argolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.