Το πανηγύρι στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο Αρτίκαινας (Φώτο&Βίντεο)

  • στις Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2016 -
  • 0 σχόλια
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το πανηγύρι στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου στην Αρτίκαινα.


 Το πανηγύρι οργάνωσε η εκκλησιαστική επιτροπή μαζί με μια ομάδα εθελοντών που εδώ και κάποια χρόνια αναβίωσαν το πανηγύρι.

Υπήρχε άφθονη γίδα βραστή την οποία όσοι δοκίμασαν είχαν να πουν τα καλύτερα, κρασί και στις μουσικές επιλογές ήταν ο Dj Σώστης ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με τον χορό να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλος ο κόσμος διασκέδασε και έδωσε ραντεβού για του χρόνου και τους διοργανωτές να υπόσχονται ακόμα καλύτερα πράγματα.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.