Σήμερα η εκδήλωση για την ιστορία του Κορακοβουνίου

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016 -
  • 0 σχόλια
Το Ίδρυμα Ράμμου, ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορακοβουνίου και ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου, υπο την αιγίδα του Δήμου Β. Κυνουρίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:

«Η ιστορία του Κορακοβουνίου μέσα από πρόσωπα, μνήμες, εικόνες». Μία ερευνητική προσέγγιση του Παναγιώτη Εμμ. Λυτρίβη που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου την Παρασκευή 12 Αυγούστου  2016 στις 20:30.

Η πολύχρονη μελέτη του Παναγιώτη Λυτρίβη είναι βασισμένη σε έγγραφα, αρχεία και ιστορικά ντοκουμέντα και επιχειρεί να αναδείξει την ιστορική πορεία του Κορακοβουνίου ανα τους αιώνες, εστιάζοντας στα πρόσωπα που διαμόρφωσαν με τα έργα τους, την κοινωνικοπολιτική εξέλιξη του τόπου μας.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.