Header pic

Pic

«Βούλιαξε» το Κορακοβούνι σε ένα γλέντι δίχως τελειωμό (φώτο&βίντεο) - 2016

 «Βούλιαξε» το Κορακοβούνι στο Δημοτικό γλέντι που διοργάνωσε ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορακοβουνίου το βράδυ της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2016.


Ήταν μια υπέροχη βραδιά όπου τα μέλη του Συλλόγου υποδέχτηκαν τους φίλους και επισκέπτες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κορακοβουνίου που στην κυριολεξία «βούλιαξε» από τον κόσμο.

 Την εκδήλωση καλωσόρισε ο πρόεδρος του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου Γεώργιος Λυτρίβης ευχαριστώντας όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και στη συνέχεια την σκυτάλη έδωσε στον Γιάννη Γκορίτσα, τον μετρ του κλαρίνου, τον Γιάννη Κατσίγιαννη και τη Τζενη Κατσίγιαννη στα μικρόφωνα οι οποίοι κράτησαν το χορό και το κέφι άσβεστο μέχρι ο ήλιος να φτάσει ψηλά στον ουρανό

 Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

(Σημείωση: Θα ακολουθήσει και άλλη ανάρτηση με περισσότερες φωτογραφίες)


































































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.